Ιουν 26, 2017

Στα παιδικά χαμόγελα που κάνουν τον κόσμο καλύτερο ήταν αφιερωμένη η φετινή Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς του Ομίλου Novartis που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με κεντρικό μήνυμα «Στιγμές Αγάπης».

Περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι του Ομίλου εργάστηκαν με ενθουσιασμό και διάθεση προσφοράς, συναρμολογώντας έπιπλα και παιχνίδια και προετοιμάζοντας το γεύμα της ημέρας για τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος», το «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας», το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού». Μετά το τέλος των δράσεων και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και μεγάλης χαράς, οι δωρεές παραδόθηκαν στους εκπροσώπους της κάθε δομής με την ευχή να χρωματίσουν ευχάριστα την καθημερινότητα των παιδιών που έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας.

«Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στην ελληνική κοινωνία για περισσότερα από 20 χρόνια, καθώς η υπεύθυνη λειτουργία αποτελεί βασική αξία για τη Νοvartis. H σημερινή πρωτοβουλία αποδεικνύει περίτρανα ότι οι άνθρωποί μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της αξίας αυτής.» ανέφερε η κ. Susanne Kohout, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Novartis.

Η «Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς», αποτελεί θεσμό για τον οργανισμό και στόχο έχει τη στήριξη τοπικών κοινωνιών, ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών. Έχοντας τοποθετήσει τον άνθρωπο στην καρδιά της εταιρικής της κουλτούρας, η εταιρεία αφιερώνει την ημέρα της ίδρυσής της στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εργαζομένους της σε όλο τον κόσμο, μέσα από πράξεις ανθρωπιάς και ευαισθησίας, να αλλάξουν την καθημερινότητα συνανθρώπων μας σε ανάγκη.