Ιουλ 08, 2022

H Novartis Hellas έλαβε δύο ασημένια βραβεία στα Patient Partnerships Awards 2022 που διοργανώνονται από τη Boussias Communications. Συγκεκριμένα, ασημένιες διακρίσεις απέσπασαν το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης & Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», και το Πρόγραμμα Υποστήριξης Φροντιστών «ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ.

Το Πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» της Novartis Hellas βραβεύτηκε με Ασημένια Διάκριση στην κατηγορία “Cancer”. Υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, την υποστήριξη των συλλόγων «Άλμα Ζωής», και με τη σύμπραξη με το φωνητικό σύνολο «Chόrεs», ο 5ος κύκλος του προγράμματος έχει ως στόχο να περάσει το μήνυμα πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη απέναντι στον καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι Σύλλογοι παρείχαν εντελώς δωρεάν σεμινάρια ολιστικής υποστήριξης γυναικών που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού. Η 360ο καμπάνια επικοινωνίας επεσήμανε τη δύναμη της γυναικείας κοινότητας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα, χωρίς ηλικιακά όρια καθώς και τη σημασία της έκφρασης, της συνεργασίας και της συμμετοχής σε μια κοινότητα αλληλοϋποστήριξης που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της νόσου.

Ασημένια Διάκριση απέσπασε και το Πρόγραμμα Υποστήριξης Φροντιστών «ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ» στην κατηγορία “Improving Patients’ & Vulnerable Populations’ Life”. Η Novartis Hellas έχοντας ως προτεραιότητα την κοινότητα των ασθενών και των φροντιστών τους υποστήριξε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (ΠΟΑΜΣκΠ) η οποία σε συνεργασία με τη Thrive Global Greece προχώρησε στο σχεδιασμό και τη διοργάνωση του «ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ», ενός καινοτόμου προγράμματος, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των φροντιστών. Με απόλυτο σεβασμό στο χρόνο των φροντιστών και απώτερο στόχο την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς τους και τη βελτίωση της ψυχικής τους υγείας, το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια καθώς και συμβουλές, ούτως ώστε να τους θωρακίσει και να τους ενδυναμώσει. Μέσα από το “ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ” οι φροντιστές είχαν την ευκαιρία να υιοθετήσουν συνήθειες που προάγουν την ευεξία τους, να μειώσουν το καθημερινό άγχος και να μπορέσουν να διαχειριστούν καλύτερα τα συναισθήματά τους.

GR2207081141