Μαρ 16, 2018

Με τρεις σημαντικές διακρίσεις στο θεσμό Hellenic Responsible Business Awards 2018, η Νovartis Hellas επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας. Εμπνεόμενη από τους ασθενείς και εστιάζοντας τις δράσεις της στην υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα και τη διεύρυνση της πρόσβασης στην υγεία, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες πρόληψης και ενημέρωσης, κοινωνικά προγράμματα με στόχο την υποστήριξη συνανθρώπων μας σε ανάγκη, καθώς και προγράμματα υποστήριξης ασθενών.

Η Novartis Hellas δεσμευόμενη στις αρχές της βιωσιμότητας, σχεδίασε και υλοποίησε 3 ολιστικά προγράμματα αποσπώντας τρία bronze βραβεία. Συγκεκριμένα:

  • «Άκου το Σώμα σου», Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης Κοινού για την πρόληψη και το σωστό έλεγχο μιας σειράς σημαντικών ασθενειών, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ), στην κατηγορία «Συνεργασία B2B»
  • «Πρόγραμμα Εθελοντισμού Εργαζομένων», στην κατηγορία «Εργαζόμενοι: Εθελοντισμός»
  • «4 Χρόνια Αναπνέω», Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης Κοινού για την πρόληψη και το σωστό έλεγχο για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, στην κατηγορία «Πρόγραμμα Επικοινωνίας/ Καμπάνια Δέσμευσης Καταναλωτών ή άλλων Ενδιαφερομένων Μερών»

Η Επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας της Novartis Ηellas, κα Φωτεινή Μπαμπανάρα, δήλωσε σχετικά: «Οι βραβεύσεις αυτές επισφραγίζουν τη δέσμευση της Novartis στη βιώσιμη ανάπτυξη. Με Όραμα και Ευθύνη για τον ασθενή και την κοινωνία παραμένουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας, δρώντας με υψηλά πρότυπα υπεύθυνης επιχειρηματικής συμπεριφοράς.