Ιουλ 05, 2017

Μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση επιχειρηματικής αριστείας απέσπασε η Novartis Hellas, στα βραβεία “Diamonds of the Greek Economy 2017”.

Στο πλαίσιο του θεσμού, που αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρισμένες διοργανώσεις της ελληνικής επιχειρηματικότητας, επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που συμβάλλουν καταλυτικά στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας. Η Novartis Hellas βραβεύτηκε για το αποτύπωμά της στην ελληνική κοινωνία μέσω 100 κλινικών μελετών, κοινωνικών προγραμμάτων πρόληψης, ενημέρωσης και στήριξης ασθενών και απασχόλησης 500 περίπου εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι η Novartis Hellas είναι η πρώτη φαρμακευτική στην Ελλάδα που συνέδεσε τη στρατηγική της για την εταιρική υπευθυνότητα, με τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, συνδυάζοντας την επιχειρηματική της εστίαση στην καινοτομία και την έρευνα με την έμπρακτη υποστήριξη στην κοινωνία και τη δέσμευση στην Εταιρική Υπευθυνότητα.

O Γενικός Διευθυντής του τμήματος Ογκολογίας της Novartis Ηellas, κος Ευστάθιος Λιβανός, δήλωσε σχετικά: «Η Novartis Hellas βραβεύεται για το αποτύπωμά της στην ελληνική κοινωνία, ως αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης των αρχών βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της. Η αναγνώριση αυτή, μας χαροποιεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς όφελος των ασθενών».