Στις Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις της χώρας συμπεριλαμβάνεται η εταιρεία NovartisHellas, στην οποία απονεμήθηκε η ετήσια διάκριση Diamonds of the Greek Economy.

Τον Ιούνιο 2013, σε εκδήλωση της Τράπεζας Πληροφοριών για την Οικονομία και τις Επιχειρήσεις STAT BANK με θέμα Diamonds of the Greek Economy, απονεμήθηκαν οι ετήσιες διακρίσεις στις Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις της χώρας.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, με την παρουσία 300 και πλέον ατόμων - ανάμεσά τους Πρόεδροι, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Ανώτερα Στελέχη των σημαντικότερων Ελληνικών και Πολυεθνικών Επιχειρήσεων - αναδείχθηκε η επιχειρηματικότητα και η ανάπτυξη στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα, ενώ έγιναν αναφορές στις πραγματικές δυνατότητες του εν Ελλάδι «Επιχειρείν», καθώς επίσης και στην ανάγκη άμεσης επανεκκίνησης της οικονομίας με στόχο την Ανάπτυξη.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι επιχειρήσεις που άντεξαν στην κρίση και στις οποίες θα στηριχθούν οι ελπίδες για την πολυπόθητη ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας, βραβεύθηκαν με βάση 10 αυστηρά οικονομικά κριτήρια που θέτει η STAT BANK.

Μεταξύ αυτών των επιχειρήσεων συμπεριλαμβανόταν και η εταιρεία Novartis Hellas, την οποία εκπροσώπησε και παρέλαβε το βραβείο ο κ. Φιλίστορας Δεστεμπασίδης, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.