Ιαν 20, 2023

Το Ανεξάρτητο Ινστιτούτο Top Employers ανέδειξε τη Novartis Hellas ως Top Employer Greece 2023 για τέταρτη συνεχή χρονιά ξεχωρίζοντας για τη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού της.  

Το πρόγραμμα του ανεξάρτητου Ινστιτούτου «Top Employers» πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τα αποτελέσματα της Έρευνας Βέλτιστων Πρακτικών HR. Η έρευνα καλύπτει 20 θέματα, όπως Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείριση Ταλέντου, Εργασιακό Περιβάλλον, Απόκτηση Ταλέντου, Μάθηση, Ευημερία, Διαφορετικότητα & Ένταξη και άλλα.

Η πιστοποίηση Top Employer αποτελεί επιβεβαίωση των άριστων πρακτικών και της σταθερής δέσμευσης της εταιρείας στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που εστιάζει στην απελευθέρωση της δύναμης των ανθρώπων της, επενδύει στην ευημερία και φροντίδα τους, καθως επίσης στην ενίσχυση μιας κουλτούρας συμπερίληψης και συνεχούς μάθησης. Η πρόσφατη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2020-2021 αποτυπώνει ότι το 63,73% των θέσεων αυξημένης ευθύνης στη Novartis Hellas καταλαμβάνονται από γυναίκες. Η εταιρία πραγματοποίησε > 39.000 ώρες εκπαίδευσης, είτε εσωτερικά είτε μέσω  κορυφαίων παρόχων, για όλα τα στελέχη της και εφαρμόζει υβριδικό μοντέλο εργασίας, με απώτερο σκοπό την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Σχετικά με το Top Employers Institute

Το Top Employers Institute είναι η παγκόσμια αρχή για την αναγνώριση της αριστείας σε Ανθρώπινες Πρακτικές. Βοηθάνε να επιταχυνθούν αυτές οι πρακτικές για να εμπλουτίσουν τον χώρο της εργασίας. Μέσω του Προγράμματος Πιστοποίησης του Top Employers Institute, οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να επικυρωθούν, να πιστοποιηθούν και να αναγνωριστούν ως εργοδότης επιλογής. Το Top Employers Institute ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια και έχει πιστοποιήσει πάνω από 2.053 οργανισμούς σε 121 χώρες/περιοχές. Αυτοί οι πιστοποιημένοι κορυφαίοι εργοδότες επηρεάζουν θετικά τη ζωή περισσότερων από 9,5 εκατομμυρίων εργαζομένων παγκοσμίως.

GR2301200199_20_1_2023